Kontakt Sverige

Vanliga frågor

Kan jag köpa VIGOR & SAGE på nätet?

VIGOR & SAGE säljs inte i rena nätbutiker men många av våra återförsäljare har också nätbutik. Se vår återförsäljarlista här

Vad betyder 100% smakgaranti?

Om du eller din hund/katt inte är 100% nöjd, ger vi dig pengarna tillbaka eller ersätter med ny Vigor & Sage produkt. Varan returneras till samma återförsäljare som den inhandlades ifrån. Kom ihåg att ta med dig kvittot. Det gäller alla storlekar och varianter i Vigor & Sage produktserie och du kan inte ha använt mer än hälften av innehållet i förpackningen.

Behöver valpar av storväxta raser ett speciellt foder?

Forskning visar att valpar av stora raser är särskilt mottagliga för sjukdomar i skelettet om dom inte får foder med riktig innehåll av näringsämnen såsom kalcium och fosfor, energiinnehållet är också viktigt.VIGOR & SAGE Wolfberry Well-Being Large Breed Puppy är med bakgrund till detta speciellt utvecklat för valpar av stora raser.

Hur mycket mat ska jag ge min hund eller katt?

Alla djur är olika och det är individuellt hur mycket mat dom behöver för att hålla sig sunda och friska. Du hittar tabell med rekommenderad utfodringsmängd/per dygn på vår produktsida och på förpackningarnas baksida. Det finns även måttkoppar som vägleder dig till rätt utfodringsmängd. Dessa tabeller är vägledande och är en bra utgångspunkt, men du måste alltid anpassa mängden foder efter din hund eller katts levnadsstil och aktivitetsnivå.

Imazo AB

Gradgatan 1, 534 50 Vara

Öppettider:

Måndag – Fredag kl 08:00 – 17:00

E-post: vigornsage@imazo.se

Telefon: +46 512 – 27 07 00