Kontakt

Vanliga frågor

Kan jag köpa VIGOR & amp; SAGE online?

VIGOR & amp; SAGE säljs inte i rena onlinebutiker, men många av våra återförsäljare har också en onlinebutik. Se vår återförsäljaröversikt her.

Vad betyder det rekommenderade priset?

Alla våra återförsäljare bestämmer detaljhandelspriserna för sina varor. Rekommenderat pris är de priser vi rekommenderar, men det faktiska priset kan variera från återförsäljare till återförsäljare.

Vad betyder 100% nöjdhetsgaranti?

Om du eller din hund / katt inte är 100% nöjda, ger vi tillbaka dina pengar eller ersätter dem med en ny VIGOR & amp; SAGE produkt. Varan returneras till återförsäljaren du köpte den från. Kom ihåg att ta med kvittot. Nöjdhetsgarantin gäller för alla storlekar och varianter av VIGOR & amp; SAW, och du kanske inte har använt mer än hälften av innehållet i påsen.

Behöver valpar av stora raser en speciell mat?

Forskning visar att valpar av stora raser är särskilt utsatta för skelettsjukdomar om de inte får mat med ett anpassat innehåll av energi och vissa näringsämnen, t.ex. kalcium och fosfor. VIGOR & SAGE Wolfberry Well-Being Large Breed Puppy är speciellt utvecklad för valpar av stora raser (vuxenvikt över 25 kg).

Hur mycket mat ska jag ge min hund eller katt?

Alla djur är olika, och det är väldigt individuellt hur mycket mat de behöver för att hålla sig frisk och frisk. Du hittar en tabell med rekommenderad mängd foder per dag på våra produktsidor och på baksidan av förpackningen. Dessa tabeller är vägledande och en bra utgångspunkt, men du måste alltid justera mängden mat efter din hunds eller kattens djurhållning och aktivitetsnivå.

VIGOR & SAGE Norway

Industriveien 2, 1481 HAGAN

Åpningstider:

Mandag – Fredag kl 08:00 – 16:00

E-post: scandinavia@vigornsage.com

Telefon: 22 29 98 00